Machiaj de zi în 5 minute

     Timpul nu îţi permite să stai în faţa oglinzii pentru a te machia? Nu dispera, există o multime de machiaje, care se pot realiza în doar 5 minute, iar rezultatul final este minunat. Ca să obţii un astfel de machiaj natural e necesar să urmezi următorele etape:

 
              1.Spală-ţi faţa cu un gel purificator.
              2.Aplică cremă hidratantă sau apă termală. Înainte de aplicarea cremei hidratante sau a apei termale, pielea trebuie uscată foarte bine prin tamponări blânde cu ajutorul unui prosop. În cazul în care aplicăm apa termală este obligatoriu să lăsăm pielea să o absoarbă.
              3.Fond de ten sau BB CREAM. Următorul pas este cel al aplicării fondului de ten sau a BB Cream-ului. Din punctul meu de vedere, este mult mai bine ca pe timpul zilei să se aplice BB Cream în loc de fond de ten, deoarece  este o cremă hidratantă  care nu necesită aplicarea unui strat de pudră.
              4.Machiajul ochiilor. Machiajul ochiilor trebuie să fie  foarte simplu, de preferat este ca pe timpul zilei să ne limităm la  aplicarea rimelului şi eventual la trasarea unei liniuţe de tuş sau creion dermatograf.
              5.Buzele. Pe timpul zilei este indicat să eviţi culorile puterice, precum roşu, vişiniu, etc. Este indicat să iţi colorezi buzele în nuanţe cât mai naturale sau să aplici gloss.
                                                                 
                                                            Gelul purificator de la Bioderma. ATENŢIE: GELUL ESTE IDEAL PENTRU PERSOANELE CARE AU PIELE GRASĂ. DACA TENUL TĂU ESTE SENSIBIL, USCAT SAU NORMAL NU-L FOLOSI!!